Expoziția figurinelor din ceară

În weekend-ul care a trecut am ajuns la expoziția temporară a figurinelor din ceară, Mit, Ficțiune și Realitate, găzduită de Muzeul Național de Geologie din București. Pe scurt, 37 de figurine din ceară în mărime naturală, aduse din Muzeul din Sankt Petersburg.

Sincer, am plecat puțin dezamăgit de acolo, nu a fost atât de interesant pe cât mă așteptam să fie. Care sunt motivele pentru care spun asta? Păi, unele figurine arătau ca niște păpuși de pe vremuri, îmbrăcate ciudat și cu vopseaua sărită pe ici pe colo. Am impresia că cei de la muzeul din Sankt Petersburg ne-au dat o colecție de figurine mai la mâna a doua așa. Bănuiesc că la muzeul lor, personajele nu arată la fel ca cele aduse la noi. Expoziția se desfășoară în 3 camere de dimensiuni nu foarte mari, stăteai la coadă ca să vezi mai de aproape un personaj pentru că nu aveai efectiv loc să te miști, ba te mai dădea și câte unul la o parte ca să facă poze cu Shrek sau cu Harry Potter din toate pozițiile. Per total, banii dați pe bilet nu s-au justificat in totalitate, părerea mea. Nu știu de ce am mai plătit și taxa foto, oricum făceau toți poze chiar dacă aveau sau nu taxa plătită, nu te întreabă nimeni nimic.

Pentru cei care vor să viziteze, o mai pot face până pe 4 martie 2012. Prețul unui bilet este de 15 lei pentru adulți, 7 lei pentru copii și 10 lei taxa foto. Atenție, prețurile specificate nu includ și vizitarea Muzeului de Geologie, pentru care trebuie să mai scoateți din portofel înca 8 lei de persoană adultă sau 3 lei pentru copii, pensionari sau studenți.

Postat de spooker Joi, 19 Ianuarie 2012 la ora 00:34 în categoria Timp liber


Ai ceva de spus?

*

*

*
caractere rămase din disponibile.

Când postezi un comentariu încearcă să ții cont de aceste reguli!

      

IP-ul tău public este 3.230.143.213, folosești sistemul de operare necunoscut, o rezoluție de pixeli și browser necunoscut !

Dacă am dreptate dă-mi un like pe Facebook!